skip to content

Nog meer kinderpret!

Idee voor Uw Carnavalsfeest!

Idee voor Uw Carnavalsfeest!

Heeft u de ruimte tijdens uw carnavals feest? Deze draaimolen is leuk voor de kleintjes evt. in combinatie met een ballonnenclown of ander entertainment!
Nieuw! Ballonnenclown Piet Miko

Nieuw! Ballonnenclown Piet Miko

Ballonnenclown Piet maakt van ballonnen leuke figuurtjes en geeft deze aan de kinderen,
Fotogalerie met BN'ers

Fotogalerie met BN'ers

In de loop der jaren is kinderkermis.nl vaak op privè party's of op andere gelegenheden bij BN'ers geweest. Hierbij een leuke fotogalerie. Natuurlijk hebben wij ook vele foto's van leuke feesten in het land, binnenkort meer!

Speciale aanbieding!


Let op!

Voor de snelle beslissers deze combinatie voor een wel zeer gunstige prijs! Draaimolen - springkussen - popcorn of suikerspin uitdeelpret.

Prijs: €. 650,00. excl. BTW
Incl. vervoer opbouw en bediening voor een dagdeel.

 

Deze combinatie is ook geschik voor uw binnen locatie! Heeft u een hal of loods en voldoende ruimte met een vrije doorgang en zonder obstakels vrije doorgang nodig breed 2.10. meter en  2.80.hoog (is de hoogte van uw ingang lager dan 2.80.meter even doorgeven)

Deze draaimolen staat vast op een aanhanger en wordt op de locatie Uitgeklapt maten als de zweefmolen is uitgeklapt  is plm. 5.00.meter doorsnee tijdens het draaien is er een gezellige muziekje normale en rustige volume zodat het publiek er geen last van heeft.

Dus leuk voor: Sint Nicolaas, Kerstfeest,  personeelsvereniging, winkelcentrums enz.
 

Extra korting voor: Kinderdagverblijven en basisscholen.
*De extra korting is alleen van toepassing voor de normale schooldagen en geldt niet voor de woensdag, zaterdag, zondag en de vakantie's.


Afmeting springkussen:
Diverse maten
Afmeting draaimolen:
uitgeklapt. plm: 5.00.meter doorsnee en 3.00. meter hoog.

 

Informatie aanvragen