skip to content

Nog meer kinderpret!

Idee voor Uw Carnavalsfeest!

Idee voor Uw Carnavalsfeest!

Heeft u de ruimte tijdens uw carnavals feest? Deze draaimolen is leuk voor de kleintjes evt. in combinatie met een ballonnenclown of ander entertainment!
Nieuw! Ballonnenclown Piet Miko

Nieuw! Ballonnenclown Piet Miko

Ballonnenclown Piet maakt van ballonnen leuke figuurtjes en geeft deze aan de kinderen,
Fotogalerie met BN'ers

Fotogalerie met BN'ers

In de loop der jaren is kinderkermis.nl vaak op privè party's of op andere gelegenheden bij BN'ers geweest. Hierbij een leuke fotogalerie. Natuurlijk hebben wij ook vele foto's van leuke feesten in het land, binnenkort meer!

Popcorn uitdeelpret

Popcorn uitdeelpret Met deze attractie schiet u bij de kinderen in de roos. De pret begint al bij het zien hoe de clown de popcorn maakt. Maar het absolute hoogtepunt wordt bereikt bij het uitdelen van de popcorn. De zoete popcorn wordt door de clown vers gepoft en gratis aan uw kleine en grote gasten uitgedeeld. De popcorn uitdeelpret kun u bij ieder festiviteitinzetten, bijvoorbeeld: Openingen, winkelcentra´s, opendagen, wijkfeest,buurt en sportverenigingen, dorps en haven feesten, enz.Met deze attractie schiet u bij de kinderen in de roos. De pret begint al bij het zien hoe Joke de popcorn maakt.

Maar het absolute hoogtepunt wordt bereikt bij het uitdelen van de popcorn. De zoete popcorn wordt door Joke vers gepoft en gratis aan uw kleine en grote gasten uitgedeeld. De popcorn uitdeelpret kun u bij ieder festiviteitinzetten, bijvoorbeeld: Openingen, winkelcentra´s, opendagen, wijkfeest, buurt en sportverenigingen, dorps en haven feesten, enz.

Al ons uitdeelpret is goed te combineren met onze kindershows


Informatie aanvragen