skip to content

Nog meer kinderpret!

Idee voor Uw Carnavalsfeest!

Idee voor Uw Carnavalsfeest!

Heeft u de ruimte tijdens uw carnavals feest? Deze draaimolen is leuk voor de kleintjes evt. in combinatie met een ballonnenclown of ander entertainment!
Nieuw! Ballonnenclown Piet Miko

Nieuw! Ballonnenclown Piet Miko

Ballonnenclown Piet maakt van ballonnen leuke figuurtjes en geeft deze aan de kinderen,
Fotogalerie met BN'ers

Fotogalerie met BN'ers

In de loop der jaren is kinderkermis.nl vaak op privè party's of op andere gelegenheden bij BN'ers geweest. Hierbij een leuke fotogalerie. Natuurlijk hebben wij ook vele foto's van leuke feesten in het land, binnenkort meer!

Balonnenclown Miko

Balonnenclown Miko

Dit schitterende ballonnen festival is amusement voor elk publiek van klein tot groot. De ballonnen worden in enkele seconde omgevormd tot kleurige bloemen, poedels, aapjes, giraffen, hartjes, hondjes, enz. Overigens heeft de act een enorme grote flexibiliteit. Door het gemak in opzet van dit ballonnenfestival kan kan dit tussen het publiek vertoond worden.

Dit ballonnenfestival is zeer geschikt voor voor bijvoorbeeld: braderieën, carnavalsverenigingen, buurtfeesten, dorps-en wijkfeesten, campings, openingen, buren-dag, nationale straatspeeldag, scholen, kinderdagverblijven, speeltuin en winkeliersverenigingen, enz.

U kunt ook kiezen voor een ander thema bijvoorbeeld:

Cowboy Billy – Piraat Henk – boer Hendrik – Indiaan kaalkop – meneer de circus directeur .

Idee voor uw Sint – Nicolaas en Kerstperiode

Tijdens de Sint – Nicolaas en Kerstperiode kan de clown eventueel ook als clown in Pietenkostuum en Kerstmankostuum. De ballonnen worden uiteraard gratis uitgedeeld aan uw publiek.