Limonadeclown / Limonade kabouter

O,o,o wat krijgen de kinderen toch een dorst tijdens het spelen met al onze attracties. De kinderen kunnen even lekker bijkomen onder het genot van een heerlijk bekertje limonade, natuurlijk komt dit niet zomaar uit een gewone fles. De kinderen zetten een bekertje neer en drukken op de knop en zo wordt het bekertje gevuld, en kunnen de kinderen heerlijk van de limonade genieten. De limonade clown / limonade kabouter is alleen te huur in combinatie met een van onze attracties.

Ook kunt u in plaats van de popcorn / suikerspin uitdeelpret of springkussen kiezen voor de limonadeclown of limonade kabouter.

 

 

Uitdeelpret "Warme Chocolademelk"

Een "hartverwarmde" actie voor uw kleine en grote gasten. De overheerlijke warme chocolademelk wordt geserveerd in een beker. Tijdens de Kerst wordt het geserveerd door Kerstvrouw. Dit alles is geschrikt voor: Winkeliersverenigingen-Sint Nikolaas-buurtverenigingen enz.

 

Uitdeelpret: Voor de Kerst en koude dagen

Popcorn - suikerspin - poffertjes - warme chocolademelk - warme Gl├╝hwijn- warme erwtensoep. Het winkelend publiek wordt in deze koude dagen getrakteerd op een overheerlijke kop erwtensoep. Tijdens de Kerst kan dit geserveerd worden door Kerstvrouw. Ook voor ballonnen modelleren in Kerst kleding.

Informatie aanvragen