skip to content

Nog meer kinderpret!

Idee voor Uw Carnavalsfeest!

Idee voor Uw Carnavalsfeest!

Heeft u de ruimte tijdens uw carnavals feest? Deze draaimolen is leuk voor de kleintjes evt. in combinatie met een ballonnenclown of ander entertainment!
Nieuw! Ballonnenclown Piet Miko

Nieuw! Ballonnenclown Piet Miko

Ballonnenclown Piet maakt van ballonnen leuke figuurtjes en geeft deze aan de kinderen,
Fotogalerie met BN'ers

Fotogalerie met BN'ers

In de loop der jaren is kinderkermis.nl vaak op privè party's of op andere gelegenheden bij BN'ers geweest. Hierbij een leuke fotogalerie. Natuurlijk hebben wij ook vele foto's van leuke feesten in het land, binnenkort meer!

Limonadeclown / Limonade kabouter

O,o,o wat krijgen de kinderen toch een dorst tijdens het spelen met al onze attracties. De kinderen kunnen even lekker bijkomen onder het genot van een heerlijk bekertje limonade, natuurlijk komt dit niet zomaar uit een gewone fles. De kinderen zetten een bekertje neer en drukken op de knop en zo wordt het bekertje gevuld, en kunnen de kinderen heerlijk van de limonade genieten. De limonade clown / limonade kabouter is alleen te huur in combinatie met een van onze attracties.

Ook kunt u in plaats van de popcorn / suikerspin uitdeelpret of springkussen kiezen voor de limonadeclown of limonade kabouter.

Informatie aanvragen

 

Uitdeelpret "Warme Chocolademelk"

Een "hartverwarmde" actie voor uw kleine en grote gasten. De overheerlijke warme chocolademelk wordt geserveerd in een beker. Tijdens de Kerst wordt het geserveerd door Kerstvrouw. Dit alles is geschrikt voor: Winkeliersverenigingen-Sint Nikolaas-buurtverenigingen enz.

 

Informatie aanvragen.


 Uitdeelpret: Voor de Kerst en koude dagen

Popcorn - suikerspin - poffertjes - warme chocolademelk - warme Glühwijn- warme erwtensoep. Het winkelend publiek wordt in deze koude dagen getrakteerd op een overheerlijke kop erwtensoep. Tijdens de Kerst kan dit geserveerd worden door Kerstvrouw. Ook voor ballonnen modelleren in Kerst kleding.

 

Informatie aanvragen