skip to content

Nog meer kinderpret!

Idee voor Uw Carnavalsfeest!

Idee voor Uw Carnavalsfeest!

Heeft u de ruimte tijdens uw carnavals feest? Deze draaimolen is leuk voor de kleintjes evt. in combinatie met een ballonnenclown of ander entertainment!
Nieuw! Ballonnenclown Piet Miko

Nieuw! Ballonnenclown Piet Miko

Ballonnenclown Piet maakt van ballonnen leuke figuurtjes en geeft deze aan de kinderen,
Fotogalerie met BN'ers

Fotogalerie met BN'ers

In de loop der jaren is kinderkermis.nl vaak op privè party's of op andere gelegenheden bij BN'ers geweest. Hierbij een leuke fotogalerie. Natuurlijk hebben wij ook vele foto's van leuke feesten in het land, binnenkort meer!

Kindershow Ome John & clown Miko
Kindershow Ome John & clown Miko

Komen graag uw feesten opvrolijken. hun mogelijkheden zijn onbegrensd bij buurtverenigingen, braderieën, campings, dorpsfeesten, jaarmarkten, openingen, open dagen, personeelsverenigingen, speeltuinverenigingen, schoolfeesten, straat- en wijkfeesten, winkeliersverenigingen, en ga zo maar door...

In dit lachen-gieren-brullen programma laat Ome John zien hoe ontzettend dom en eigenwijs clown Miko kan zijn. Ome John goochelt met de kinderen maar clown Miko zou geen clown zijn als hij niet even binnenkomt om de hele zaak dwars te zitten.

Daar is ome John niet blij mee maar de kinderen en ome John hebben een ideetje om clown Miko in te dimmen en een lesje te leren, ze zullen wel even laten zien wie de slimste is, clown Miko mag van de kinderen en ome John ook mee helpen in de show. De kinderen en ome John zullen aan clown Miko dat zij toch de slimste zijn.

Maar clown Miko is er van overtuigd dat hij de slimste is, ome John en de kinderen hebben een plannetje om die eigenwijze clown Miko eens flink in de maling te nemen, zo zijn de rollen ineens omgedraaid tot grote verbazing van clown Miko. De kinderen worden in dit programma van het beging tot het eind er volledig bij betrokken.

Ome John en Clown Miko kunt u bij iedere festiviteit inzetten!

 

Informatie aanvragen