skip to content

Nog meer kinderpret!

Idee voor Uw Carnavalsfeest!

Idee voor Uw Carnavalsfeest!

Heeft u de ruimte tijdens uw carnavals feest? Deze draaimolen is leuk voor de kleintjes evt. in combinatie met een ballonnenclown of ander entertainment!
Nieuw! Ballonnenclown Piet Miko

Nieuw! Ballonnenclown Piet Miko

Ballonnenclown Piet maakt van ballonnen leuke figuurtjes en geeft deze aan de kinderen,
Fotogalerie met BN'ers

Fotogalerie met BN'ers

In de loop der jaren is kinderkermis.nl vaak op privè party's of op andere gelegenheden bij BN'ers geweest. Hierbij een leuke fotogalerie. Natuurlijk hebben wij ook vele foto's van leuke feesten in het land, binnenkort meer!

Springkussen pret

Springkussenpret is gegarandeerd speel en springplezier voor de kinderen. Onze springkussens zijn kindvriendelijk hebben veilige zij en achterwanden. Onze springkussens worden verhuurd met toezicht.


Springkussen Circus

Sprinkussen Circus Springkussenpret is gegarandeerd speel en springplezier voor de kinderen. Onze springkussens zijn kindvriendelijk hebben veilige zij en achterwanden. Onze springkussens worden verhuurd met toezicht.
 

Springkussenpret is gegarandeerd speel-en springplezier voor de kinderen. Dit springkussen is breed: 4.00. meter en 5.00.meter diep en 4.00. meter hoog. Dit springkussen heeft veilige zij en achterwanden en een dak.

Kinderdagverblijven maken zeer veel gebruik van dit springkussen! 

Informatie aanvragen

 

Al onze draaimolens en attracties worden ieder jaar geïnspecteerd door Keuringsinstantie Liftinstituut waarbij grondig wordt gekeken naar de veiligheid, elektra en algeheel functioneren van de attractie. Goedgekeurd door het Liftinstituut voor de laatste veiligheidseisen.

 

 

Leuk filmpje!

Get the Flash Player to see this player.